Overbevisning om Synd

Jeg husker at jeg kom under dyp overbevisning om synd for en tid siden,
etter å ha delt en stygg liten bit med sladder med en venn.
Hva jeg sa var i sannhet sant, det var om en moralsk situasjon som jeg måtte gjøre noe med angående en spesiell leder.
Navnet hans kom opp under samtalen og jeg sa:
"Stol ikke på han. Jeg vet noe om han!"

Enda mens jeg sa det så følte jeg meg fordømt. Den Hellige Ånd hvisket til meg: "Stopp akkurat der! Ingen trenger å vite det.
Si ingentlig mer, fordi det er ingen gagn i det, det er bare sladder.
Selv om det er sant, så gjenta det ikke, for det kan skade mannens karakter!"

Hva jeg allerede hadde sagt var ille nok, men så buste jeg ut med de sjokkerende detaljene! Jeg visste at jeg skulle ha vært stille.
Og sikkert nok, så ble jeg av Ånden dypt overbevist om min synd. Senere ringte jeg min venn og sa: "Jeg er lei meg, det var sladder.
Jeg var i uorden. Vær snill og ikke gjengi det. Prøv å ikke engang tenke på det."

Min venn forsikret meg om at det var en død sak: "Jeg kjenner ikke mannen," sa han. "og jeg gjengir aldri slike ting."
Det syntes å tilfredsstille min ånd til å begynne med, men Åndens overbevisning naget meg enda. Hvorfor? Hvorfor kunne jeg ikke la det fare?
Fordi at når du planter noe i en annens hukommelse så kan du ikke ta det ut igjen! Selv om det aldri blir gjengitt. Det dør ikke der!

Den følelsen som fortsatte å nage meg var: "Hvorfor gjorde jeg det? Gud, har jeg noe imot ham? Hadde jeg i hemmelighet en fryd over hans fall?
Hvorfor var jeg ikke mer interessert i hans gjenopprettelse? Hva slags hjerte har jeg? Herre, tilgi meg, men helbred meg også fra dette.
Jeg ønsker ikke å stå framfor deg på dommens dag med noe uløst og ondt i meg!"

Hemmeligheten til seier over stoff

Hemmeligheten til seier over stoff, alkohol eller en ukontrollert tunge er nærhet til Jesus, intimitet med ham, å kjenne ham." Det å dra seg tett inn i hans nærhet vil åpenbare hva som er i ditt hjerte. Mange kristne fortsetter sladder og baktalelse fordi de aldri virkelig har vært nær Jesus. De har aldri vært intime nok til å se hvor ukontrollert deres tunge er!

La dette ordet gå rett til ditt hjerte og rense deg med dets ild. Bekjenn: "Ja, det er meg, Herre! Jeg vil ikke la dette ord gå meg forbi! Rens mine lepper, rens min tunge. Rens min munn og mitt hjerte!"

Be den Hellige Ånd om å legge en slik overbevisning i deg at hver gang du begynner å si noe uforsiktig, ubetenksomt eller uvennlig, så vil han reise et flagg og vifte med det til deg. Be han om å gjøre deg super-sensitiv overfor hans stemme, og så adlyd ham når han taler. Det kan hende han stopper deg midt i en setning med den Hellige Ånds overbevisning, og du vil si til personen du snakker til: "Jeg er lei meg, Gud ba meg om å stoppe. La oss legge det fra oss akkurat nå. Glem det!"

Matrialismen

Jeg ser biler, klær, motorsykler og alle typer materialisme bli en større utfordring for de kristne enn narkotika, sex eller alkohol. Tusenvis av kristne blir så knyttet til ulike materielle ting at de nesten blir besatt av dem. De er så bundet av materialismens lenker at de blir lunkne, blinde, svake og åndelige fattige. Til tross for sin materialisme, forblir de likevel bedratt og helt misfornøyd.

Fra boken Visjoner
David Wilkerson 1973

I mitt syn, ser jeg hvordan satan ler hånlig

"Se på alle de pengegale kristne - alle disse klærsvinene! Se hvordan de jakter på økonomisk velstand. De tjener penger i massevis. Kjøper alle de siste møblene. Skaffer seg større biler. Flere biler også. De kjøper, planter, selger, gifter seg og skiller seg! Det var det som ødela Lots generasjon. Og det vil ødelegge dem også! Se på alle disse godt betalte, sløve, glupske kristne så søvninge og lunkne de er! En lett bytte for meg! Gud, la dem få enda mer! Det gjør jobben min så mye lettere. "

Gud som eier "alle dyr blant de mektige fjellene" ikke vil ha noe av det menneskene har, verken hus, biler, klær, båter eller surfebrett. Han ønsker bare de som er kallt ved Hans navn skal gi ham det fremste hjerterommet.

Fra boken Visjoner
David Wilkerson 1973

En Strøm av Smuss

Et moralsk jordskjelv

Ve dere, all jorden, og havets innbyggere, for djevelen har kommet ned til dere i stor vrede, fordi om mulig enda bedra Guds utvalgte. Hvordan vil satan prøve å bruke og bedra Guds utvalgte?
Jeg tror han prøver å nå sitt mål, som er å forføre menneskeheten ved å oppnå et moralsk jordskred. Han vil åpne slusene i helvete og skylle over hele verden med en flod av erotisk skitt og sensualitet.
Dette moralske skred overgår alt hva et menneskelig sinn klarer å forestille seg. Allerede feier en demonisk ånd av begjær over mange land og involverer nakenhet, perversjon og en flom av skitt.

Ett skittenbad

Vår verden må gå gjennom et skittenbad så intens at det vil påvirke mange inderlige kristne. Bibelen forteller historien om Lot, at han led i sin rettferdige sjel dag og natt på grunn av synden i Sodoma. Snart vil de kristne bli utsatt for slik skitt og sensualitet at det kreves et virkelig fast grep på Herren for å overleve. De som er på grensen til verden, vil falle hodestups. De som ikke søker tilflukt i Guds sikre ark, blir feid bort av denne skittens elv.

Fra boken Visjoner
David Wilkerson 1973

Et Helvete for Hyklere

Foreldre som røyker, drikker og lyver, samtidig som de holder moralske forelesninger til sine barn, kommer til å miste sin innflytelse over dem fullstendig. Barna gjennomskuer deres hykleri. Ungdommer mister lysten til å adlyde foreldrene som forkynner noe som de selv ikke lever etter. De krever at foreldrene skal være forbilder. Cocktail drikkende og kjederøykende foreldre kan ikke lengre formane sine barn til å slutte å røyke hasj. I fremtiden reagerer ungdommen med avsky på foreldrenes hykleri.

Man håner de predikanter som står på talerstolen og forkynner mot stoffmisbruk, mens de selv røyker. Predikanter og foreldre som unnskylder sine egne problemer og dårlige vaner, men samtidig fordømmer ungdommen, kommer å få avlegge regnskap. Løgnpredikanters hykleri gjør at ungdommen ikke vil lytte til dem.

Tungen kan intet menneske temme

"Men tungen kan intet menneske temme, det ustyrlige onde, full av dødelig gift". (Jak. 3:8).
I dette verset fra sitt brev snakker Jakob om de troendes tunge. Han retter et kall til menigheten om å vinne kontroll over sine tunger før de blir ødelagt av dem!

Hvor alvorlig er denne saken med å temme tungen, kan du spørre? Kan en "ustyrlig tunge" virkelig være så syndefull?

Virkelig mange kristne fører akkurat nå en intens åndelig krigføring mot sterke vaner, slik som narkotika, alkohol, tobakk, begjær. De kan ikke forestille seg at en ustyrlig tunge kan være en veldig alvorlig synd. Jeg kan nesten høre reaksjonen til den troende som er engasjert i en gigantisk kamp mot en eller annen stor fristelse:

"Hei pastor, du må jo spøke! Jeg kjemper mitt livs slag og prøver å få seier over en demonisk festning, og du snakker om små ord. Hvordan kan du sammenligne en løs tunge med den slags kamp jeg er involvert i?"

Kjære hellige, jeg sier deg at en utemmet tunge er verdens dødeligste våpen! En vanhellig, løs tunge er verre enn narkotika- eller alkoholmisbruk. Det er verre enn noen av kjødets synder! Bibelen kaller tungen en verden av urettferdighet, en besmitter av folkemengder, en smak av helvete på jorden! (se Jak. 3:6).

Jeg ser satan komme tilbake å anklage den siste tids kristne

"Se på de kristne, så TV avhengig de er! Se på dem, de har ikke tid til å være alene med deg, Gud. De `stenger av` Gud som man stenger av ett TV-apparat. De jakter, fisker, reiser, spiller golf, tennis og volleyball. De går på kino og fester og driver rundt overalt, men de har ikke tid til å lese Bibelen eller be. Er dette virkelig de siste tids kristne, de som `vandrer i tro`? Skal deres tro seire over verden? Er det ikke disse som skal forberede seg forfølgelse og kaos? Er dette de her `playboykristne` som vil bli overrumplet av verdens undergang? "

Framtidens største synd mot Gud er ikke misbruk av sin kropp, hengi seg til kjødelige lyster, eller selv å forbanne Hans navn. Den største synd mot Gud er helt enkelt bare å ignorere ham på et tidspunkt da han kaller så klart og tydelig. Jeg ser en ironisk utvikling. De siste kristne, de som lever så mye nærmere Jesu gjenkomst enn de første kristne, er de som bruker minst tid med Ham!

David wilkerson
Visjoner 73

Som tatt ut av Johannes Åpenbaring

David Wilkerson skriver følgende: "Jeg føler meg manet av Den Hellige Ånd til å sende ut et meget alvorlig budskap:
Det holder på å skje en stor katastrofe, som kommer til å skake hele denne verden. Den blir så fryktelig at vi kommer til å skjelve alle sammen, ja, endog vi som mener oss selv å være gudfryktige.

Ti år tilbake i tid.

For ti år siden, ble jeg advart om at tusener av ildspåsettelser kommer til å ramme New York. Ildspåsettelsene kommer til å omkranse hele distriktet, inkludert områdene New Jersey og Connecticut. Store byer rundt omkring i USA kommer til å oppleve opptøyer og kjempeildspåsettelser som vi aldri har sett maken til. Det blir opptøyer og branner over hele kloden. Det blir ransbølger, Times Square og New York City inkludert.

Verre enn før.

Det vi kommer til å oppleve er ikke bare vanlige depresjoner eller regresjoner, men saken er at vi som menneskehet lever nå under GUDS VREDE. Det står i Salme 11, 3.v:
"Dersom grunnvollene blir ødelagt, hva kan da den rettferdige gjøre?" Gud dømmer Amerika og alle nasjonenes synder. Han ødelegger de sekulære grunnvollene, som er bygd opp av oss mennesker.

Profeten Jeremias sier til et Israel som har vendt seg bort fra Gud Herren i ondskap. "Gud skaper en ødeleggelse mot deg og setter i gang en plan mot deg. Å, vend om fra deres onde veier og onde gjerninger. Men de vil si: Det er håpløst, for vi ønsker å følge våre egne planer, og hver av oss vil gjøre etter våre harde hjerter". Jer, 18; 11-12
I Salme 11:6 advarer David: "Over de onde vil det regne kullild, eller snarer, brennende vind blir deres del. Hvorfor? David svarer: "Fordi Herren er rettferdig v 7. Det er en rettferdig dom, akkurat som dommen over Sodoma og Gomorah og dommen i forbindelse med den store vannflommen under Noah.

Hva skal de kristne gjøre?

For det første har jeg et råd av praktisk karakter," sier Wilkerson, et råd som vi kanskje stusser lit over: "Legg opp et lager for tretti dagers forbruk av mat, drikke, toalettsaker og andre nødvendige ting. I de store byene kommer varemagasinene til å tømmes på en time".
"Når det gjelder den åndelige reaksjonen," skriver Wilkerson, "har vi bare to valg: Enten som det står i Salme 11; Fly som en fugl til et fjell," Eller. " Den rettferdige fester sine øyne på Herren som sitter på sin trone i himmelen, Hans øyne ser, hans øyne prøver menneskenes barn v. 4 "I Herren er min tilflukt. Jeg vil si til min sjel: Ingen grunn til å frykte. Dette er Guds rettferdige gjerning. Jeg vil skue Herren på tronen. Med kjærlige øyne og med vennlighet passer han på hvert steg vi tar. Vi stoler på at han vil redde oss fra flodbølger, ild, ulykker og prøvelser av alle slag.
"Legg merke til," skriver Wilkerson til slutt: "Jeg vet ikke når alt dette kommer til å skje, men jeg vet at det er ikke lenge til. Nå har jeg imidlertid lettet mitt hjerte. Du kan gjøre med budskapet som du selv vill. Gud velsigne og bevare deg i Kristus.!!
David Wilkerson, 5. mars 2009.