Personvern for nlgm.no

Vi tar ditt personvern svært alvorlig, og din tillit til oss er veldig viktig. Vi vil derfor med denne personvernerklæringen si litt om hvordan personlige opplysninger ikke blir samlet og ikke brukes via vår Litterære hjemmeside nlgm.no

Ansvar / Verdier

Ansvarlig for utvikling, vedlikehold og oppdatering av webside (nlgm.no) er Claes Ruben Thørnquist. Nevnte er også alene behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som ikke blir innhentet når folk leser på websiden.

Det er viktig for oss at du som bruker skal være sikker på at oppbevaring av null og nada data foregår på en sikker og profesjonell måte. Vi har fått god hjelp fra erfarne folk for å kunne skrive denne erklæringen slik den fremstår idag. Vi takker for hjelpen!

Disse personene har ingen nåværende admin tilgang til vår hjemmeside og kan heller da ikke på noen måte få del i noens personopplysninger. Vi deler heller ikke hverken skriftlig eller muntlig noen sensitive opplysninger om brukere til noen personer eller virksomheter.

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?

Vi trenger ikke noens personlige opplysninger og lagrer derfor ingen opplysninger!

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?

Vi innhenter ikke eller lagrer noen opplysninger med vilje da vi ikke gir noen personer mulighet for å registrere seg på websiden pga sikkerhet og for å slippe å lagre opplysninger samt for å blokkere angrep mot nettstedet. Dette øker sikkerheten på nettstedet betraktelig.

Vi logger ip adresser med Google Analytics plugin. Dette gjøres for bedre å forstå hvordan folk bruker nettstedet og dermed bli istand til å kunne tilby bedre innhold. En ip adresse er din datamaskin / nettbrett / mobil sitt digitale navn. Dette er en kryptisk kode. Så vi ser kun den og ikke noens personlige opplysninger. Slike plugins er idag svært vanlige å bruke. Vi har ingen gale motiver med dette.

Ip adresser kan blokkeres av oss om vi merker brudd med våre vilkår og betingelser på et hvilket som helst tidspunkt.

Nyhetsbrev

Vi sender pr nå aldri ut noen nyhetsbrev og samler derfor ikke inn noens epost adresser via denne websiden.

Brukere som sender oss e-post

E-post vi mottar blir lest av ansvarlig for websiden alene. Ingen personlige opplysninger fra disse mailene blir delt med andre. Ønsker du å skrive til oss i forbindelse med bønnebegjær vil dine opplysninger holdes anonyme. Kun din sak kan bli nevnt for andre som deltar i bønn. Dette er isåfall personer som er nøye betrodd og utvalgt til dette og som hjelper til på dugnadsbasis i vår virksomhet. Disse personene lever tett med Gud og forstår at slike opplysninger er sensitive. Vi garanterer din anonymitet!

Informasjonskapsler

Våre tjenester og produkter benytter informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som bruker en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler.

Nettstatistikk

Nlgm.no har innstallert scripts og apikoder som kan leses av Google Analytics. Vi benytter analyse for å kunne sette oss inn i hvordan folk bruker nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, og brukes ikke til annet enn analyseformål.

Sosiale Medier

Vi har opprettet vår egen instagram konto for å gjøre det lettere å dele bibelrelatert innhold på nettet og promotere vår webside nlgm.no. Vi samler ingen personlige opplysninger om hvem som frivillig velger å følge vår instagram side. Du kan lese om hvordan instagram behandler dine personopplysninger her...

Våre samarbeidspartnere

Har ingen da vi står alene om drift av nettsiden.

Endring og sletting av personopplysninger

Loven sier at som en registrert bruker av et nettsted har du som bruker rett til å kreve sletting eller endring / flytting av personopplysninger. Vi tillater ikke login eller registrerings mulighet for andre enn oss selv; derfor lagres ingen opplysninger og da er det heller ingenting å be om sletting, endring eller flytting om eller for.

Oppdatering av erklæringen

Vi vil holde personvernerklæringen oppdatert for å gjenspeile eventuelle endringer. Ny erklæring vil bli publisert senest en uke før endringene iverksettes.

Kontakt

Dersom du har spørsmål til, eller er misfornøyd med hvordan vi ikke behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har immidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

Henvendelser om / angående hvilke opplysninger som ikke er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresse : post@nlgm.no

Thørnquist Ministry forbeholder seg retten til å endre Personvernerklæringen ved behov. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig.

Oppdatert den 02.05.2021